Skip to main content

Kjære mottaker

Støtt [Klubb/Forening] og gjør en forskjell for barn og ungdom!

Vi i [Klubb/Forening] jobber utrettelig for å opprettholde og videreutvikle vårt aktivitetstilbud for barn og ungdom. For å holde medlemsavgiften lav, sikre god kvalitet på utstyret og hjelpe alle til å være med på cuper og samlinger trenger vi din støtte. Vi har inngått et samarbeid med Teamsupport1 AS og tilbyr førsteklasses hunde- og kattemat, samt en førstehjelpskoffert til en utrolig pris -alt fritt levert av oss hjem til deg!

Oppdag våre nyttige høykvalitetsprodukter

  • Super Premium hunde- og kattemat: Våre produkter kommer fra en av Europas største og mest seriøse produsenter. Kjøp hundemat her, og kattemat her.

  • Førstehjelpskoffert til alle situasjoner: Alle bør ha en førstehjelpskoffert hjemme, på hytta, i båten og i bilen. Vår koffert inneholder alt du trenger i en krisesituasjon og koster kun kr 499 – den laveste prisen i markedet! Kjøp førstehjelpskoffert her.

Abonner og spar tid og krefter

Er du lei av å slepe tunge sekker med dyremat hjem? Abonner på hjemlevering og velg hvor ofte du ønsker levering – hver måned, annenhver måned eller sjeldnere. Du styrer selv via din egen nettside og får en påminnelse en uke i forkant, slik at du kan endre abonnementet om nødvendig.

Din støtte gjør en forskjell!

Ved å kjøpe våre produkter bidrar du direkte til [Klubb/Forening] arbeid for barn og ungdom. Dine midler vil gjøre oss i stand til å reise på cuper og samlinger samt utvikle talenter.

Bestill nå og støtt [Klubb/Forening]!

Ikke nøl – bestill nå og gjør en forskjell for barn og ungdom i [Klubb/Forening]. Klikk på denne lenken for å komme til produktsiden til Teamsupport1 AS og bestill ønskede varer. Vi leverer hjem til deg i begynnelsen av hver måned.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Ikke nøl med å kontakte oss på e-post: [support@Klubb/forening.no]. Vi ser frem til å høre fra deg!

På vegne av alle våre medlemmer takker vi for din støtte og ditt engasjement.

Vennlig hilsen,

[Navn]

Klubbansvarlig

[Klubb/Forening]

Hund

Katt

Førstehjelpskoffert