1. COOKIESTEKNIKK

Vi bruker informasjonskapsler på www.teamsupport1.com («nettstedet») for å analysere hvordan våre besøkende bruker nettstedet og våre tjenester for å optimalisere brukeropplevelsen gjennom forbedring av innhold, navigasjon og struktur.

Hvorfor vi bruker informasjonskapsler

For å gi deg som besøkende den beste opplevelsen av våre nettsteder som mulig, bruker Teamsupport1 informasjonskapsler og andre sammenlignbare teknologier. Alle slike teknologier omtales nedenfor som “informasjonskapsler”.

Vi bruker informasjonskapsler til statistiske formål, for å tilpasse nettstedet til dine behov, interesser og preferanser, og for å forbedre nettstedet. Informasjonskapsler brukes også til å måle trafikk på våre nettsteder og for statistikk.

Informasjonen som samles inn er anonym og inneholder ingen personlig informasjon som navn eller e-postadresse, men identifiserer bare enheten du bruker med nettleseren din. Besøksinformasjon kan ikke spores av Teamsupport1.

Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en liten mengde data som vanligvis har et unikt stempel på seg. Disse dataene sendes fra datamaskinen til et webområde til nettleseren din og lagres der, på harddisken, slik at området kan gjenkjenne datamaskinen din. Alle nettsteder kan sende informasjonskapsler til nettleseren din hvis nettleserinnstillingene tillater det. For at denne informasjonen ikke skal misbrukes, kan nettsteder bare lese informasjon fra informasjonskapsler som er lagret av seg selv og ikke informasjonskapsler som er lagret av andre nettsteder.

Det finnes to typer informasjonskapsler, permanente og midlertidige (såkalte sesjonsinformasjonskapsler). Permanente informasjonskapsler lagres som en fil på datamaskinen din i en lengre periode. Sesjonsinformasjonskapsler plasseres midlertidig på datamaskinen din når du besøker et nettsted, men forsvinner når du lukker siden, noe som betyr at de ikke lagres permanent på datamaskinen din. De fleste selskaper bruker informasjonskapsler på nettstedene sine for å forbedre brukervennligheten, og informasjonskapsler kan ikke skade filene dine eller øke risikoen for virus på datamaskinen din.

Ditt samtykke

Ved å besøke og bruke dette nettstedet og tillate informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke ønsker å godta vår bruk av informasjonskapsler, må du slå av den tillatte funksjonen for informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine. Hvis du ikke tillater informasjonskapsler, kan det hende at nettstedet ikke fungerer som det skal, og ytelsen kan bli negativt påvirket.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å identifisere de besøkendes preferanser samt hvilke deler av nettstedet vårt som er spesielt populære. På denne måten kan vi tilpasse innholdet på nettstedet i henhold til dine behov, interesser og preferanser og dermed forbedre våre tilbud til deg.

Vi bruker også retargeting teknologi. Denne teknologien bruker informasjonskapsler for å spare detaljer om din interesse for våre produkter og tjenester. Derfor, når du besøker nettstedet vårt, vil vi lese disse informasjonskapslene. Denne prosessen er fullstendig anonymisert, og du kan ikke identifiseres ved vår bruk av retargeting-teknologi.

Hvis du ikke vil at vi skal samle inn, lagre og analysere statistisk informasjon om besøket ditt på nettstedet, eller hvis du ikke ønsker å motta informasjon som er skreddersydd til dine behov, interesser og preferanser på våre nettsteder, kan du når som helst motsette deg fremtidig bruk av informasjonen din (opt-out). For å protestere mot fremtidig bruk av informasjonen din, må du installere en opt-out informasjonskapsel i nettleseren din. En opt-out informasjonskapsel vil bare vise at du har protestert mot bruken av informasjonen din, og det vil bare påvirke nettleseren der du angir innstillingen. Hvis du sletter informasjonskapselen eller bruker en annen enhet, må du igjen protestere mot bruken av informasjonen din ved å installere en ny opt-out-informasjonskapsel.

Hvis du ikke godtar informasjonskapsler eller vil tømme loggen

Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, eller hvis du vil fjerne informasjonskapsler, må du endre innstillingene i nettleseren din. Alle nettlesere er forskjellige, så se i “Hjelp” -menyen i nettleseren din for å finne ut hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler.

Du kan slette informasjonskapsler som er lagret på datamaskinen din, også i nettleserens innstillinger.

Slik endrer du innstillinger for informasjonskapsler i Internet Explorer 11:
Klikk på tannhjulet (eller Verktøy på menyen). Velg Alternativer for Internett. Velg kategorien Personvern . Angi hvordan du vil at nettleseren skal håndtere informasjonskapsler, og klikk ok.

Hvis du vil slette informasjonskapslene dine, klikker du på tannhjulet (eller Verktøy i menyen) og velger Sikkerhet og sletter deretter nettleserloggen.

Slik endrer du innstillinger for informasjonskapsler i Chrome:
Klikk på menyikonet øverst til høyre. Velg Innstillinger. Klikk Vis avanserte innstillinger. Klikk Innholdsinnstillinger-knappen… under overskriften Konfidensialitet. Angi hvordan du vil at nettleseren din skal håndtere informasjonskapsler og klikk på Ferdig.

Hvis du vil slette informasjonskapslene dine, klikker du på menyikonet og velger Verktøy og sletter deretter nettinformasjon.

For andre versjoner og nettlesere kan du søke etter informasjon på den aktuelle programvareleverandørens nettsted.

Slik endrer du innstillinger for informasjonskapsler i Safari:
Slik blokkerer du informasjonskapsler i iOS 8 eller nyere: Trykk på Innstillinger, Safari, Blokker informasjonskapsler og velg ett av følgende: Blokker alltid, Tillat bare fra det nåværende nettstedet, Tillat fra nettsteder jeg besøker eller Tillat alltid. I iOS 7 eller tidligere velger du mellom Aldri, Fra tredjepart og Annonsører, eller Alltid.

Slik endrer du innstillinger for informasjonskapsler i Firefox:
For å fjerne informasjonskapsler:- Gå til Firefox-innstillinger og gå til personvern og
sikkerhet-fanen.
– Under Historikk-fanen trykker du på “Vis informasjonskapsler” -knappen.
– Velg “Slett alle”, og alle informasjonskapsler vil bli fjernet fra datamaskinen din.

Slik blokkerer du informasjonskapsler på alle nettsteder:
– Gå til Firefox-innstillinger og gå til personvern- og sikkerhetspanelet.
– Under Historie-fanen er det en rulleknapp: “Firefox vil:”. Velg Bruk egendefinerte logginnstillinger.
– Fjern merket “Tillat nettsteder å lagre informasjonskapsler”.

Slik tømmer du hurtigbufferen:
– Gå til Firefox-innstillinger og gå til fanen Personvern og sikkerhet.
– Klikk Fjern nå under overskriften Cachat Web Content.

Dele funksjoner

Nettstedet vårt inneholder knapper som du som besøkende kan bruke til å dele innhold med venner via sosiale medier, for eksempel via LinkedIn, Twitter, Facebook og Google+. Disse eksterne nettstedene kan legge igjen informasjonskapsler på enheten din når du er logget på tjenestene deres. For mer informasjon om bruken av informasjonskapsler av disse eksterne nettstedene og hvordan du kan administrere dem, anbefaler vi at du sjekker deres respektive informasjonskapsler.


2. HVILKE PERSONER BEHANDLER VI PERSONOPPLYSNINGER OM?

Vi behandler personopplysninger om følgende kategorier av personer, som alle er en del av vår salgskjede:1. Administratorer, det vil si personene som representerer en ideell organisasjon eller en skoleklasse og har direkte kontakt med Teamsupport1. Administratoren er alltid voksen – vanligvis forelder, lærer eller trener – og er ansvarlig for den ideelle organisasjonen eller skoleklassen. Administratoren, som selgerne, kan selge Teamsupport1’s produkter på vegne av skoleklassen eller den ideelle organisasjonen. Se mer om vår behandling av administratorers personopplysninger i avsnitt 3 og 8-10.2. Selgere, det vil si personer i en skoleklasse eller en ideell forening som selger Teamsupport1’s produkter til sluttkunder. Selgerne er ofte mindreårige. Hver selger har sin egen personlige nettbutikk på Teamsupport1, hvor selgeren legger inn kundenes bestillinger. Se mer om vår behandling av selgernes personopplysninger i avsnitt 4 og 8-10.3. Familiemedlemmer til selgere. Se mer om vår behandling av selgernes familiemedlemmers personopplysninger i avsnitt 5 og 8-10.4. Sluttkunder, det vil si den private personen som kjøper Teamsupport1s produkter, enten direkte fra en administrator eller en selger eller gjennom nettstedet. Se mer om vår behandling av sluttkundens personopplysninger i avsnitt 6 og 8-10.5. Potensielle administratorer, det vil si offisiell representant for en ideell organisasjon eller en skoleklasse som kan være interessert i å selge Teamsupport1s produkter for å tjene penger til skoleklassen eller foreningen. Se mer om vår behandling av potensielle administratorers personopplysninger i avsnitt 7 og 8-10.Vi kan også motta e-poster og annen korrespondanse som inneholder personopplysninger om tredjeparter, og vi kan derfor også behandle slike personopplysninger. Om nødvendig vil vi informere deg som tredjepart om behandlingen.

I denne personvernerklæringen kan du lese om all vår behandling av personopplysninger om de ovennevnte kategoriene av personer. For at du enkelt skal kunne finne informasjonen knyttet til behandlingen av dine personopplysninger, har vi delt informasjonen nedenfor inn i den respektive personlige kategorien, og det er nok at du leser seksjonene som er oppført ovenfor for hver personkategori. For eksempel, hvis du er selger av Teamsupport1’s produkter og vil vite mer om vår behandling av dine personopplysninger, er det tilstrekkelig at du leser avsnitt 4, 8, 9 og 10 nedenfor.

 

3. VÅR BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER OM DEG SOM ADMINISTRATOR

3.1 Hvilke personopplysninger behandler vi om deg?

Vi behandler følgende personopplysninger om deg som administrator:

– Navn, kontaktinformasjon, for eksempel adresse, e-postadresse, telefonnummer og kundenummer,

– Informasjon om den ideelle organisasjonen eller skoleklassen du representerer,

– Informasjon om ditt og selgernes salg

– Detaljer om kontaktene dine med Teamsupport1 via telefon, Facebook og Instagram, for eksempel innspilte telefonsamtaler og chatsamtaler,

– IP-nummer,

– Personnummer,

– Betalingsinformasjon og betalingshistorikk,

– Eventuelle standarder og betalingsnotater, samt  informasjon om hvordan du bruker nettstedet og våre tjenester.

I tilfeller der vi ikke mottar de ovennevnte personopplysningene direkte fra deg, får vi tilgang til dem når vi utfører kredittsjekker eller ved å få dem fra nettstedet til skolen eller den ideelle organisasjonen du er engasjert i, fra våre eventuelle partnere eller fra offisielle registre.

3.2 Hvorfor og i henhold til hvilket rettslig grunnlag behandler vi personopplysningene dine?

For administrasjon av kundeforhold, bestillinger og nettbutikker

Vi behandler navn, kontaktinformasjon, informasjon om den ideelle organisasjonen eller skoleklassen du representerer, informasjon om kontaktene dine med Teamsupport1, informasjon om ditt og dine selgeres salg, informasjon om hvordan du bruker våre tjenester, IP-numre for å kunne administrere bestillinger, returer og nettbutikker som kan tilskrives deg eller skoleklassen eller ideell forening som du representerer og på annen måte oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Dette inkluderer blant annet å gjøre det mulig for deg og selgerne dine å opprette nettbutikker og beholde dem (inkludert informasjon om salgs- og sluttkundene dine) for fremtidig salg, samt bestilling og salg av produkter fra Teamsupport1 og for oss å produsere og sende ordrebekreftelser og varsler om leveringsstatus og leveringsproblemer gjennom blant annet SMS, pakke og levere bestilte produkter, og gi støtte og svare på spørsmål fra deg. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er i denne delen at det er nødvendig å oppfylle vår avtale med deg eller iverksette tiltak før avtalen vår inngås. Hvis du ikke oppgir de ovennevnte personopplysningene, vil vi ikke kunne tilby og levere våre tjenester og produkter eller på annen måte oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

Slik utfører vi kredittsjekker med det formål å godkjenne deg som administrator

Det er av største betydning for oss å sikre at du som administrator, som er ansvarlig for skoleklassen eller den ideelle organisasjonen du representerer, vil kunne betale for varene og – fremfor alt – at overskuddet faktisk går til foreningen eller skoleklassen. Vi behandler derfor navn, personnummer, betalingshistorikk og eventuelle betalingsstandarder og betalingsnotater med det formål å utføre kredittsjekker angående deg før vi godkjenner deg som administrator. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger for dette formålet er at det er nødvendig å oppfylle vår kredittavtale med deg eller iverksette tiltak før avtalen vår inngås.

For kvalitetssikring av vår virksomhet

Vi behandler navn, kontaktinformasjon, informasjon om den ideelle foreningen/skoleklassen du representerer, informasjon om hvordan du bruker våre tjenester og informasjon om dine kontakter med Teamsupport1, inkludert opptak av våre telefonsamtaler med deg, for å kvalitetssikre vår virksomhet, gjennomføre kundeundersøkelser, optimalisere nettstedet og våre tjenester og trene våre ansatte. Logging av samtaler med deg, sporing av din bruk av nettstedet og våre tjenester og vår behandling av dine personopplysninger for gjennomføring av kundeundersøkelser skjer i lys av det juridiske grunnlaget for at behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å møte dine behov, gi deg best mulig service og utvikle vår virksomhet. Vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet går derfor foran din mulige interesse i å beskytte din personlige integritet.

For kampanjer og konkurranser

Vi behandler navn, kontaktinformasjon, informasjon om den ideelle foreningen/skoleklassen du representerer og informasjon om dine selgeres salg for å gjøre det mulig for deg å delta i våre kampanjer og konkurranser og dermed kunne vinne fine premier til den ideelle organisasjonen eller skoleklassen du representerer. Ved å opprette en nettbutikk og starte opp salg av Teamsupport1s produkter, vil du og skoleklassen/ideelle organisasjonen som du representerer, automatisk konkurrere mot andre ideelle organisasjoner og skoleklasser om gode premier basert på salget ditt. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger for dette formålet er at behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å kunne tilby kampanjer og konkurranser til deg og skoleklassen eller ideell forening som du representerer så vel som våre andre kunder. Vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har prioritet over din mulige interesse i å beskytte din personlige integritet.

For markedsføring

Vi behandler navn, kontaktinformasjon, IP-nummer, informasjon om den ideelle organisasjonen/skoleklassen du representerer, og informasjon om ditt og selgernes salg for å kontakte deg og tilby og markedsføre tjenestene våre til deg og skoleklassen eller den ideelle organisasjonen du representerer. Vi kan også sende deg relevante markedsføringstilbud i form av nyhetsbrev, kataloger og kampanjetilbud via sosiale medier, e-post, sms og post. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger for dette formålet er enten ditt samtykke til å støtte din lokale forening eller skoleklasse ved å motta vårt nyhetsbrev og /eller katalog, eller at behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å kunne markedsføre produkter og tjenester som vi tror du kan være interessert i. Vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har prioritet over din mulige interesse i å beskytte din personlige integritet. Imidlertid, hvis du har avslått markedsføring fra oss, vil vi selvfølgelig ikke sende deg markedsføring.

For regnskap

For regnskapsformål behandler vi informasjon om transaksjonen som har funnet sted mellom oss og deg i din kapasitet som administrator og betalingssjef for bestillingene du og selgerne dine legger inn. Av denne grunn vil vi behandle navn, kontaktinformasjon, kundenummer og betalingsinformasjon. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger for dette formålet er at det er nødvendig å oppfylle en juridisk forpliktelse overforTeamsupport1.

 

4. VÅR BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER OM DEG SOM SELGER

4.1 Hvilke personopplysninger behandler vi om deg?

Vi behandler følgende personopplysninger om deg som selger:

– Navn,

– Kontaktinformasjon, for eksempel e-postadresse og telefonnummer (hvis du gir oss slik informasjon)

– Fødselsår og/eller alder,

– Kontaktinformasjon til dine familiemedlemmer (hvis du gir oss slik informasjon),

– En indikasjon på administratoren og den ideelle organisasjonen eller skoleklassen du tilhører,

– IP-nummer,

– Informasjon knyttet til dine mulige kontakter med Teamsupport1 via for eksempel telefon, Facebook og Instagram, for eksempel chattesamtaler og innspilte telefonsamtaler (der dette skjer)

– Informasjon om salget ditt, samt

– Informasjon om hvordan du bruker nettstedet og våre tjenester.

I tilfeller der vi ikke mottar de ovennevnte personopplysningene direkte fra deg, kan vi få tilgang til dem av administratoren som representerer deg og skoleklassen din eller den ideelle organisasjonen din som gir dem til oss.

4.2 Hvorfor og i henhold til hvilket rettslig grunnlag behandler vi personopplysningene dine?

For å kunne tilby våre tjenester til deg

For at vi skal kunne tilby våre tjenester til deg, behandler vi navn, kontaktinformasjon til deg og/eller dine familiemedlemmer, samt informasjon om fødselsåret ditt for at vi skal kunne sikre at du enten er gammel nok til å inngå en avtale med oss på din personlige nettbutikk eller at du har din verges samtykke til å gjøre det. Det juridiske grunnlaget for vår behandling er i denne delen at det er nødvendig for vår legitime interesse i å kunne sikre at vi kan inngå denne avtalen med deg, uten først å kontakte vergen din. Vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har prioritet over din mulige interesse i å beskytte ditt personlige integritet. Hvis vi ikke har tilgang til de ovennevnte personopplysningene, vil vi ikke kunne tilby våre tjenester, levere våre produkter eller på annen måte oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

For administrasjon av kundeforhold, bestillinger og nettbutikk

Vi behandler navnene, kontaktinformasjonen til deg og/eller dine familiemedlemmer, informasjon om den ideelle organisasjonen eller skoleklassen og administratoren du tilhører, IP-nummer, informasjon om kontaktene dine med Teamsupport1, informasjon om hvordan du bruker tjenestene våre, samt informasjon om salget ditt for å kunne administrere din personlige nettbutikk, dine bestillinger og returer og ellers kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg som selger. Dette inkluderer blant annet å gjøre det mulig for deg å opprette din personlige nettbutikk og beholde den (inkludert informasjon om salgs- og sluttkundene dine) for fremtidig salg, samt bestilling og salg av produkter fra Teamsupport1 og for oss å produsere og sende ordrebekreftelser, pakke og levere bestilte produkter og gi støtte og svare på spørsmål fra deg. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er i denne delen at det er nødvendig å oppfylle vår avtale med deg om din personlige nettbutikk eller å iverksette tiltak før avtalen vår inngås. Hvis du ikke oppgir ovennevnte personopplysninger, vil vi ikke kunne tilby våre tjenester, levere våre produkter eller på annen måte oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

For kvalitetssikring av vår virksomhet

Vi behandler navn, kontaktinformasjon, informasjon om den ideelle organisasjonen eller skoleklassen du tilhører, informasjon om hvordan du bruker nettstedet og våre tjenester, og informasjon om dine mulige kontakter med Teamsupport1, inkludert opptak av våre telefonsamtaler med deg, for å kvalitetssikre vår virksomhet, optimalisere nettstedet og våre tjenester og trene våre ansatte. Logging av samtaler med deg og sporing av din mulige bruk av nettstedet og våre tjenester samt vår behandling av dine personopplysninger for gjennomføring av kundeundersøkelser skjer i lys av det juridiske grunnlaget for at behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å møte dine behov, gi deg best mulig service og utvikle vår virksomhet. Vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har derfor prioritet over din mulige interesse i å beskytte din personlige integritet.

For kampanjer og konkurranser

Vi behandler navn, informasjon om hvordan du bruker tjenestene våre, informasjon om kontaktene dine med Teamsupport1 informasjon om den ideelle organisasjonen/skoleklassen du representerer, samt informasjon om salget av lagkameratene dine eller klassekameratene dine for å gjøre det mulig for deg å delta i kampanjene og konkurransene våre og dermed kunne vinne fine premier til den ideelle organisasjonen eller skoleklassen du tilhører. Ved å opprette en nettbutikk og starte opp salg av Teamsupport1s produkter vil du automatisk konkurrere med andre ideelle foreninger og skoleklasser for fine priser basert på salget ditt. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger for dette formålet er at behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å kunne tilby kampanjer og konkurranser til deg og våre andre kunder. Vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har forrang over din mulige interesse i å beskytte din personlige integritet.

Ikke for markedsføring!

Vi behandler ikke personopplysningene dine for markedsføringsformål, men vi sender bare markedsføring til administratorer, potensielle administratorer og sluttkunder.

 

5. VÅR BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER OM DEG SOM FAMILIEMEDLEM AV EN SELGER

5.1 Hvilke personopplysninger behandler vi om deg?

Vi kan behandle følgende personopplysninger om deg som familiemedlem av en selger:

– Navn,

– Kontaktinformasjon, for eksempel sted, adresse, e-postadresse og telefonnummer,

– Informasjon om ditt familiemedlem, for eksempel alder, fødselsår og ideell forening, skoleklasse og administrator som han/hun tilhører,

– Informasjon knyttet til dine mulige kontakter med Teamsupport1 via for eksempel telefon, Facebook og Instagram, for eksempel chattesamtaler og innspilte telefonsamtaler, og ved at du har gitt familiemedlemmet din godkjennelse til å inngå en avtale med oss om en personlig nettbutikk, og

– Informasjon om hvordan du bruker nettstedet og våre tjenester.

I tilfeller der vi ikke mottar de nevnte personopplysningene direkte fra deg, får vi tilgang til dem av familiemedlemmet ditt som sender dem til oss, for eksempel når de inngår en avtale med oss om en personlig nettbutikk, eller av administratoren som representerer skoleklassen eller den ideelle organisasjonen som familiemedlemmet ditt tilhører for å overlate dem til oss.

5.2 Hvorfor og i henhold til hvilket rettslig grunnlag behandler vi personopplysningene dine?

For å sikre at du har godtatt at familiemedlemmet ditt inngår en avtale med oss

For at vi skal kunne tilby våre tjenester til ditt familiemedlem – i tilfeller der de er unge – behandler vi ditt navn, kontaktinformasjon, informasjon om dit familiemedlem og informasjon relatert til dine mulige kontakter med Teamsupport1, slik at vi har mulighet til å sikre at du har gitt ditt samtykke til at familiemedlemmet ditt inngår en avtale med oss om en personlig nettbutikk. Det juridiske grunnlaget for vår behandling i denne delen er at det er nødvendig for vår legitime interesse i å kunne sikre at vår avtale med familiemedlemmet ditt er gyldig. Vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har prioritet over din mulige interesse i å beskytte din personlige integritet.

For administrasjon av ditt familiemedlems kundeforhold, bestillinger og nettbutikk

Det er vanlig for unge selgere å gi sine familiemedlemmer kontaktinformasjon til oss – noen ganger skjer dette uten at vi engang vet at kontaktinformasjonen som er oppgitt er noe om deg. I slike situasjoner vil vi derfor behandle ditt navn, kontaktinformasjon, informasjon om ditt familiemedlem, IP-nummer og informasjon relatert til dine kontakter med Teamsupport1 for å kunne administrere familiemedlemmets personlige nettbutikk, deres bestillinger og returer og for å ellers kunne oppfylle våre forpliktelser overfor familiemedlemmet ditt. Dette inkluderer blant annet å gjøre det mulig for familiemedlemmet ditt å opprette sin personlige nettbutikk, samt bestille og selge produkter fra Teamsupport1 og for oss å produsere og sende ordrebekreftelser, pakke og levere bestilte produkter, og gi støtte og svare på spørsmål fra deg og ditt familiemedlem. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er i denne delen at det er nødvendig for vår legitime interesse i å kunne oppfylle vår avtale med ditt familiemedlem. vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har proritet over din mulige interesse i å beskytte din personlige integritet.

For kvalitetssikring av vår virksomhet

Vi behandler navn, kontaktinformasjon, informasjon om den ideelle foreningen/skoleklassen som familiemedlemmet ditt tilhører, informasjon om hvordan du bruker nettstedet og tjenestene våre, og informasjon om dine mulige kontakter med Teamsupport1, inkludert opptak av våre telefonsamtaler med deg, for å kvalitetssikre vår virksomhet, optimalisere nettstedet og våre tjenester og trene våre ansatte. Logging av samtaler med deg og sporing av din mulige bruk av nettstedet og våre tjenester samt vår behandling av dine personopplysninger for gjennomføring av kundeundersøkelser skjer i lys av det juridiske grunnlaget for at behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å møte dine behov, gi deg best mulig service og utvikle vår virksomhet. Vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har derfor prioritet over din mulige interesse i å beskytte ditt personlige integritet.

Ikke for markedsføring!

Vi behandler ikke personopplysningene dine for markedsføringsformål, men vi sender bare markedsføring til administratorer, potensielle administratorer og sluttkunder.

 

6. VÅR BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER OM DEG SOM SLUTTKUNDE

6.1 Hvilke personopplysninger behandler vi om deg?

Vi kan behandle følgende personopplysninger om deg som sluttkunde:

– Navn,

– Kontaktinformasjon, for eksempel sted, adresse, e-postadresse, telefonnummer og informasjon om selgeren du bestiller produkter gjennom.

– Informasjon om dine mulige kontakter med Teamsupport1 via for eksempel telefon, Facebook og Instagram,for eksempel chatsamtaler og innspilte telefonsamtaler,

– IP-nummer (dersom du har lagt inn bestillingen din selv via nettstedet),

– Informasjon om bestillingene dine,

– Betalingsinformasjon, samt

– informasjon om din mulige bruk av nettstedet og våre tjenester.

I tilfeller der vi ikke mottar de ovennevnte personopplysningene direkte fra deg, får vi tilgang til dem ved å sende dem til selgeren du har lagt inn bestillingen fra.

6.2 Hvorfor og i henhold til hvilket rettslig grunnlag behandler vi personopplysningene dine?

For administrasjon av kundeforhold og bestillinger du har lagt inn direkte gjennom hjemmesiden.

Når du bestiller produktene dine direkte via hjemmesiden, behandler vi navn, kontaktinformasjon, informasjon om bestillingene dine, informasjon om dine mulige kontakter med Teamsupport1, IP-nummer og betalingsinformasjon for å kunne administrere bestillingene dine, inkludert å produsere og sende ordrebekreftelser og varsler om leveringsstatus og leveringsproblemer gjennom blant annet SMS, pakking og levering av bestilte produkter, gi støtte og svare på spørsmål fra deg og ellers oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er enten at det er nødvendig for å oppfylle vår avtale med deg eller å iverksette tiltak før en slik avtale inngås (i tilfeller der du har lagt inn bestillingen din selv gjennom hjemmesiden) eller at det er nødvendig for vår legitime interesse i å kunne tilby våre tjenester, inkludert personlige nettbutikker med blant annet  salgshistorikk, mot ideelle foreninger og skoleklasser. Behandlingen er også nødvendig for det legitime formålet med den ideelle foreningen eller skoleklassen for å kunne få tilgang til tjenestene våre for å tjene penger til foreningen / skoleklassen. Vår og den ideelle organisasjonen/ skoleklassens interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har prioritet foran din mulige interesse i å beskytte din personlige integritet. Hvis du ikke oppgir dine nevnte personopplysninger, vil vi ikke kunne tilby våre tjenester, levere våre produkter eller på annen måte oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

For håndtering av klager, returer, etc.m.

Vi behandler navn, kontaktinformasjon, informasjon om bestillingene dine, informasjon om selger- og/eller ideell forening eller skoleklasse der du har bestilt produkter, informasjon om dine mulige kontakter med Teamsupport1, IP-nummer og betalingsinformasjon for å kunne håndtere din eventuelle forespørsel om å returnere produkter eller kreve dine rettigheter som forbruker for å hevde feil og forsinkelsesansvar overfor oss. Det juridiske grunnlaget for vår behandling i denne delen er at det er nødvendig for utførelsen av kontrakten vår og for å oppfylle juridiske forpliktelser som er pålagt oss i henhold til forbrukerlovgivningen.

For kvalitetssikring av vår virksomhetbehandler.

Vi behandler navn, kontaktinformasjon, informasjon om den ideelle foreningen / skoleklassen du bestilte produktene dine gjennom, informasjon om din mulige bruk av nettstedet og våre tjenester, og informasjon om dine kontakter med Teamsupport1, inkludert opptak av våre telefonsamtaler med deg, for å kvalitetssikre vår virksomhet, gjennomføre kundeundersøkelser, optimalisere nettstedet og våre tjenester og trene våre ansatte. Logging av samtaler med deg, sporing av din bruk av nettstedet og våre tjenester og vår behandling av dine personopplysninger for gjennomføring av kundeundersøkelser skjer i lys av det juridiske grunnlaget for at behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å møte dine behov, gi deg best mulig service og utvikle vår virksomhet. Vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har derfor prioritet over din mulige interesse i å beskytte din personlige integritet.

For markedsføring

Vi behandler navn, kontaktinformasjon, IP-nummer, informasjon om den ideelle foreningen / skoleklassen du bestilte produkter gjennom, informasjon om dine mulige kontakter med Teamsupport1 og informasjon om bestillingene dine for å kontakte deg og tilby og markedsføre tjenestene våre til deg. Vi kan også sende deg relevante markedsføringstilbud i form av nyhetsbrev, kataloger og kampanjetilbud via sosiale medier, e-post, sms og post. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger for dette formålet er enten ditt samtykke til å motta vårt nyhetsbrev eller katalog, eller at behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å kunne markedsføre våre produkter og tjenester som vi tror du kan være interessert i. Vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har prioritet over din mulige interesse i å beskytte din personlige peronlige integritet. Imidlertid, dersom du har avslått markedsføring fra oss, vil vi selvfølgelig ikke sende deg markedsføring.

 

7. VÅR BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER OM DEG SOM POTENSIELL ADMINISTRATOR

7.1 Hvilke personopplysninger behandler vi om deg?

Vi kan behandle følgende personopplysninger om deg som potensiell administrator:

– Navn,

– Kontaktinformasjon, for eksempel sted, adresse, e-postadresse og telefonnummer,

– Informasjon om den ideelle organisasjonen eller skoleklassen du tilhører,

– Informasjon om dine mulige kontakter med Teamsupport1 via for eksempel telefon, Facebook og Instagram, for eksempel chatsamtaler og innspilte telefonsamtaler, samt informasjon om din mulige bruk av nettstedet og våre tjenester.

I tilfeller der vi ikke mottar de ovennevnte personopplysningene direkte fra deg, får vi tilgang til dem ved å innhente dem fra skolens eller den ideelle organisasjonen du opererer på, fra våre partnere eller fra offisielle registre.

7.2 Hvorfor og i henhold til hvilket rettslig grunnlag behandler vi personopplysningene dine?

For kvalitetssikring av vår virksomhetbehandler

Vi behandler navn, kontaktinformasjon, informasjon om den ideelle foreningen eller skoleklassen du tilhører, informasjon om din mulige bruk av nettstedet og våre tjenester, og informasjon om dine mulige kontakter med Teamsupport1, inkludert opptak av våre telefonsamtaler med deg, for å kvalitetssikre vår virksomhet, optimalisere nettstedet og våre tjenester og trene våre ansatte. Logging av samtaler med deg samt sporing av din bruk av nettstedet og våre tjenester samt vår behandling av dine personopplysninger for gjennomføring av kundeundersøkelser skjer i lys av det juridiske grunnlaget for at behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å møte dine behov, gi deg best mulig service og utvikle vår virksomhet. Vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har derfor prioritet over din mulige interesse i å beskytte din personlige integritet.

For markedsføringsformål

Vi behandler navn, kontaktinformasjon, informasjon om den ideelle organisasjonen eller skoleklassen du tilhører, og informasjon om dine mulige kontakter med Teamsupport1 med det formål å kontakte deg og tilby og markedsføre tjenestene våre til deg og skoleklassen eller den ideelle organisasjonen du tilhører. Vi kan også sende deg relevante markedsføringstilbud i form av nyhetsbrev, kataloger og kampanjetilbud via sosiale medier, e-post, sms og post. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger for dette formålet er at behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å kunne markedsføre produkter og tjenester som vi tror du og din skoleklasse eller ideelle organisasjon kan være interessert i. Vår interesse for å behandle dine personopplysninger for dette formålet har prioritet over din mulige interesse i å beskytte din personlige integritet. Imidlertid, dersom du har avslått markedsføring fra oss, vil vi selvfølgelig ikke sende deg markedsføring.

 

8. HVEM VIDEREFORSER VI PERSONOPPLYSNINGER TIL, OG HVOR BEHANDLER VI DEM GEOGRAFISK?

Dine personopplysninger kan bli utlevert til og behandlet av andre. Vi kan utlevere dine personopplysninger til vårt morselskap Teamsupport1 Holding AS og andre selskaper innlemmet i Teamsupport1 AS, for eksempel andre søsterselskaper. Eksempler på tredjeparter som vi utleverer personopplysningene dine til, er speditører i forbindelse med levering av varer, mediebyråer for distribusjon av nyhetsbrev, kredittrapportering eller inkassobyråer for kredittreferansesjekker, identitetskontroller og opprettelse av krav, og advokatfirmaer for håndtering av juridiske problemer i vår virksomhet. Vår hjemmeside administreres via Amazon Web Services og der spares all nødvendig information. Spørsmål om AWS stilles gjerne direkte till de.

Når du legger inn bestillingen hos oss, utleverer vi personopplysningene dine til:

– Vår logistikkpartner Collicare, eller den til enhver tid gjeldende logistikkpartner

– Vår regnskapspartner Adwice, eller den til enhver tid gjeldende regnskapspartner

– Vårt inkassoselskap

Vi utleverer også dine personopplysninger til våre partnere og til våre tjenesteleverandører som behandler personopplysninger på våre vegne. Vi har avtaler med våre databehandlere som sikrer at de behandler dine personopplysninger i samsvar med disse retningslinjene og våre instruksjoner.

Vi kan også utlevere dine personopplysninger til myndigheter som krever at vi utleverer slike personopplysninger.

Vi kan også dele dine personopplysninger for å tillate en fusjon, oppkjøp eller salg av alle, eller deler av, Teamsupport1s aksjer.

Teamsupport1s partnere behandler som hovedregel dine personopplysninger bare innenfor EU og EØS. Skulle personopplysninger behandles utenfor EU og EØS, vil Teamsupport1 iverksette tiltak for å sikre at personopplysningene forblir like beskyttet og også iverksette nødvendige tiltak for å lovlig overføre personopplysninger til land utenfor EU og EØS.

 

9. HVOR LENGE BEHANDLER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE TIL DE ULIKE FORMÅLENE?

Vi behandler bare personopplysninger så lenge det er behov for å bevare dem for å oppfylle formålene som dataene ble gitt eller samlet inn for. De samme personopplysningene kan lagres på flere forskjellige steder for forskjellige formål. Dette kan bety at data som er fjernet fra et system fordi det ikke lenger er nødvendig der, kan forbli i et annet system for et annet formål der personopplysninger fortsatt er nødvendige.

Personopplysninger som Teamsupport1 behandler med det formål å sikre at vi kan tilby våre tjenester til deg eller ditt familiemedlem, eller som vi behandler for å administrere kundeforhold, bestillinger og nettbutikker behandles så lenge du eller familiemedlemmen din har en nettbutikk hos Teamsupport1.  Hver personlig nettbutikk forblir i fem år fra ditt siste salg av våre produkter, med mindre du har bedt oss om å beholde nettbutikken og innholdet i en ekstra periode. For å administrere kundeforhold og bestillinger behandler vi personopplysninger om deg som sluttkunde til vi har levert produktene til deg.

Hvor lenge vi behandler personopplysningene dine for markedsføringsformål, avhenger av om du har gitt ditt samtykke til vår behandling eller om vår behandling gjøres på grunnlag av en interesseavveining. For de av dere som har samtykket til å motta direkte markedsføring, nyhetsbrev og kataloger fra oss, behandler vi personopplysningene dine til du melder deg av, trekker tilbake samtykket ditt (se avsnitt 10 nedenfor) eller på annen måte ber oss om å slutte å kontakte deg for dette formålet. For deg som administrator eller sluttkunde som ikke har gitt ditt samtykke til å motta markedsføring fra oss, men heller ikke har kunngjort at du ikke ønsker å motta dette, vil vi behandle personopplysningene dine for markedsføringsformål i tre år fra slutten av kundeforholdet med oss. For deg som sluttkunde betyr dette at du kan motta markedsføring fra oss i tre år fra forrige gang vi leverte produkter til deg, mens for deg som administrator betyr det at du kan motta markedsføring fra oss i fem år fra du og selgerens nettbutikker fjernes. For deg som potensiell administrator behandler vi personopplysningene dine for markedsføringsformål i ett år fra vi fikk tilgang til dem.

Personopplysninger som Teamsupport1 behandler for å oppfylle sine juridiske forpliktelser overfor deg, for eksempel å oppfylle garanti-, krav- eller uttaksrettigheter, behandles så lenge vi har disse juridiske forpliktelsene og forpliktelsene til deg ved lov eller vår avtale med deg.

For å utføre kredittsjekker på deg som administrator behandler vi:

– personnummeret ditt til kredittsjekken er fullført. Etter det vil vi slette personnummeret ditt fra våre registre, noe som betyr at vi kan få personnummeret ditt på nytt neste gang du skal være administrator for skoleklassen eller ideell forening som du representerer.
– en indikasjon på betalingshistorikken din og eventuelle mislighold og betalingssedler i tre år fra det tidspunktet kravet endelig ble betalt av deg.
– informasjon om våre tidligere kredittrapporter som angår deg i maksimalt tre år fra ferdigstillelsen av kredittrapporten.

Personopplysningene vi behandler om deg for å kvalitetssikre virksomheten vår, for eksempel å spille inn telefonsamtalene våre med deg, lagres i seks måneder. Resultatene av våre kundeundersøkelser rapporteres alltid i anonymisert form, noe som betyr at vi ikke behandler personopplysninger for dette formålet etter at vi har sendt personopplysningene for gjennomføringen av kundeundersøkelsen.

Personopplysninger som Teamsupport1 behandler for  regnskapsformål beholdes i syv år i samsvar med gjeldende regnskapslovgivning.

Dine personopplysninger kan lagres lenger enn nevnt ovenfor om nødvendig for å overholde juridiske krav eller myndighetsbeslutninger.

 

10. DINE RETTIGHETER

Når vi behandler dine personopplysninger, har du visse rettigheter ved lov. Vær oppmerksom på at utøvelsen av disse rettighetene er underlagt visse krav og betingelser spesifisert ved lov (EUs databeskyttelsesforordning).

10.1 Din rett til informasjon og tilgang

Du har rett til, gratis, å be skriftlig om å motta informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg.

Hvis du ikke har grunnlag for forespørselen din eller forespørselen din er urimelig, for eksempel hvis du ber om utdrag eller slettinger ofte og med korte intervaller mellom oss, kan vi enten nekte å oppfylle forespørselen din, eller belaste et gebyr som dekker de administrative kostnadene som forespørselen din medfører for oss.

10.2 Din rett til retting og sletting

Hvis personopplysningene dine er uriktige eller ufullstendige, har du rett til å be om at vi korrigerer eller supplerer slike personopplysninger.

Du har rett til å be om sletting av dine personopplysninger under visse omstendigheter (som angitt i EUs databeskyttelsesforordning). Forutsatt at forespørselen din faller inn under en av disse omstendighetene, vil vi slette dataene dine.

10.3 Din rett til å protestere mot direktereklame

Du kan når som helst motsette deg at personopplysningene dine blir behandlet for direkte markedsføringsformål. Hvis du ikke vil at vi skal behandle personopplysningene dine for dette formålet, vennligst gi oss beskjed ved å kontakte oss på kontaktinformasjonen vår som er oppført nedenfor, se avsnitt 11. Vi vil da slutte å behandle personopplysningene dine for dette formålet.

10.4 Din rett til å kreve begrensning

Under visse forhold som er angitt i EUs databeskyttelsesforordning, har du rett til å kreve at behandlingen begrenses. Dersom du har denne rettigheten, vil slike personopplysninger, med unntak av lagring, bare bli behandlet med ditt samtykke, eller for å etablere, håndheve eller forsvare juridiske krav eller for å beskytte rettighetene til en annen fysisk eller juridisk person eller av hensyn til viktig offentlig interesse.

10.5 Din rett til dataportabilitet

Du har rett til å innhente personopplysningene om deg og som du har gitt oss, i et strukturert, mye brukt format og har rett til å overføre disse dataene til en annen ansvarlig når det er teknisk mulig.

10.6 Din rett til å sende inn en klage

Hvis du er misfornøyd med hvordan vi har behandlet personopplysningene dine, kan du kontakte oss, se kontaktinformasjonen vår i avsnitt 11. Du har også rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

 

11 KONTAKT TEAMSUPPORT1

Du kan kontakte oss på følgende måte:

Vi har rett til ensidig å endre denne personvernerklæringen. Eventuelle endringer vi gjør vil tre i kraft tidligst 30 dager etter at den justerte personvernerklæringen er gjort tilgjengelig for deg på nettstedet vårt eller via masseutsendelser fra oss.