Spørsmål og svar

DE VANLIGSTE SPØRSMÅLENE

Må vi bruke penger på forhånd?

Svar: Nei, først etter at dere har mottatt levering av produktene, kommer fakturaen. Dere har da 30 dager på å betale. Det gir deere god tid til å selge produktene.

 

Hva koster frakten?

Svar: Frakt er gratis.

 

Finns det noen minimumsbestilling?

Svar: Ja, dere må bestille minst 10 kartonger, det vil si 40 kofferter fra vårt lager. Kontakt oss om du ønsker å bestille færre.

 

Hvor mye tjener vi per produkt?

Svar: Hvis dere har en langsiktig plan og bestiller mer enn 1 pall, dvs 140 kofferter, er overskuddet per solgte boks 250 kr før momsrefusjon. Hvis dere bestiller mindre enn en pall direkte fra vårt lager, er fortjenesten per koffert 200 kr.

 

BESTILLE

Må vi bruke penger på forhånd?

Svar: Nei, først etter at dere har mottatt levering av produktene, kommer fakturaen. Dere har da 30 dager på deere til å betale. Det gir god tid til å selge produktene.

 

Hva koster frakten?

Svar: Frakt er gratis.

 

Må vi bestille et visst beløp eller antall?

Svar: Ja, minste bestilling er 10 kartonger, dvs 40 kofferter. Kontakt oss om du ønsker å bestille færre

 

Hvem kan bestille?

Svar: Du som ansvarlig må være eldre enn 18 år.

SALG

Hvor mye tjener vi per førstehjelpsboks?

Svar: Hvis dere har en langsiktig plan og bestiller minst 1 pall, er overskuddet per solgt Førstehjelpskoffert 250 kr. Hvis dere bestiller mindre en en pall direkte fra vårt lager, er fortjenesten per boks 200 kr.

 

Hvor lenge selger vi?

Svar: Dere bestemmer selv hvor lenge dere vil selge, men vi anbefaler en salgsperiode på ca 3 uker for å holde aktiviteten så effektiv som mulig. Dette betyr også at dere ikke trenger å bruke penger for å betale fakturaen innen 30 dager.

 

Kan produktene selges av privatperson?

Svar: Ja, alle som vil kan registrere seg på vår hjemmeside og selge våre produkter. Det er et utmerket extrajobb som kan gi veldig bra betalt.

 

Hva er den beste måten å selge på?

Svar: De fleste selger til naboer, familie og venner ved å vise produktet. De som klarer å selge ekstra mange produkter har ofte engasjert flere i familien. Foreldre kan for eksempel  ta med produktet til arbeidsplassene sine.

En annen enkel måte å raskt nå ut til mange er å informere sine kontakter via mail,sms, Facebook, Messenger, Instagram.  Der kan dere fortelle hva dere selger og hvorfor.
På vår hjemmeside HER finner dere nedlastningsbare maler som dere kan bruke.

 

Hva er salgsprisen per førstehjelpskoffert?

Svar: Kofferten selges for 699 kr. I butikken koster tilsvarende produktet fra ca 899 till 1500 kr. Fortell eller vis kunden hvilket rimelig produkt du selger.

 

Hvilke salgsargumenter er gode å bruke?

Svar: Gode salgsargumenter er viktig å ha med når dere skal selge produktene. Her er noen av de viktigste argumentene dere kan bruke:

  • De støtter klubben, klassen, laget eller foreningen
  • Fortell gjerne om målet med salget, for eksempel en skoletur, en cup, en treningsleir eller en konkurranse
  • Førstehjelpskoffert er noe alle bør ha både hjemme, på hytta, i bilen og i båten om ulykken skulle være ute. Kofferten er medium stor og meget velfylt.
  • Produktene er utmerkede som gave

Se flere salgstips HER.

 

Hva med returer?

Svar: Innen 30 dager kan dere returnere produkter. Så dere har 30 dager til å selge produktene. Hvis det er noen igjen, bare send disse tilbake til oss. Det må være hel, uåpnet kartong med fire kofferter i. Dere betaler for returforsendelsen selv. Når vi har mottatt returen, vil vi sende en kreditnota.

 

Hva om noen som kjøper produktet vil ha en kvittering for kjøpet?

Svar: En kvitteringsmal er tilgjengelig for nedlasting på vår nettside under “Salgsmateriell”. Der kan dere enkelt fylle ut antall produkter og beløp.

 

Kan vi selge til selskaper?

Svar: Ja, det er en god idé! De vil ha en kvittering for kjøpet. En mal for kvittering er tilgjengelig for nedlasting på vår nettside under “Salgsmateriell”. Der kan dere enkelt fylle ut antall produkter og beløp. Last den ned, fyll i og send denne med epost til kunden.

 

Kan selskaper som handler fra trekke mva?

Svar: Nei, det kan de ikke fordi foreninger, lag og skoleklasser vanligvis ikke er registrert for merverdiavgift. Hele verdien av varene er imidlertid fradragsberettiget, noe som betyr at de kan trekke fra hele prisen i skattemeldingen. En mal for kvittering er tilgjengelig for nedlasting på vår nettside under “Salgsmateriell”. Der kan dere enkelt fylle ut antall produkter og beløp.

 

Hva gjør jeg hvis en kunde er misfornøyd med kjøpet?

Svar: Hvis en kunde ønsker å klage på et produkt de kjøpte, trenger de ikke å gå omveien gjennom dere. De kan kontakte oss direkte via e-post på info@teamsupport1.com , så hjelper vi dem direkte.

 

LEVERING

Når får vi levering?

Svar: Når dere bestiller produktene, bestemmer dere selv leveringstidspunkt. Dere blir deretter kontaktet før levering for å finne tiden som passer.

 

Kan vi selv bestemme dag og leveringstid?

Svar: Ja, dere bestemmer selv leveringstid. Vi kan imidlertid ikke love at det vil være nøyaktig på det tidspunktet, men dere vil bli kontaktet når leveransen er på vei for å bestemme nøyaktig tid med distributøren. Da er det viktig at noen er til stede som kan motta varene.

 

Hvor er leveransen vår?

Svar: Når forsendelsen din forlater lageret vårt, vil du motta en e-post med en lenke der du kan følge leveransen din. Distributøren kontakter deg deretter for å bestemme en mer presis leveringstid.

 

Hva gjør jeg hvis leveransen ikke er riktig?

Svar: Start alltid med å sjekke leveransen mot følgeseddelen. Hvis det mottatte produktet er synlig feil, eller hvis det er et avvik, må du varsle Teamsupport1 på info@teamsupport1.com umiddelbart via e-post så fort dere kan, men senest ti (10) dager fra mottatt levering.

 

PRODUKTER

Kan vi få egne etiketter/logo på produktene?

Svar: Ja, etiketter med navnet på klubben/foreningen/teamet/skolen eller logoen bestiller dere samtidig som dere bestiller produkter via nettstedet vårt. Det er en lenke direkte til Stickerland der dere kan laste opp logoen.

 

Hvor kan vi se hva produktene inneholder?

Svar: Produktinformasjon er tilgjengelig for hvert enkelt produkt på nettstedet vårt. Det er også produktinformasjon på eller i hvert produkt.

 

(Nedanstående kanske skall vänta tills vi är klara med fast 2?)

 

MINE SIDER – FOR ADMINISTRATORER

Hva vil det si å være kontaktperson?

Svar: Som kontaktperson, eller administrator som vi kaller det, er du ansvarlig for teamstøtte for klubben / klassen / foreningens bestillinger, leveranser og fakturaer. Du må være minst 18 år og akseptere at vi kan utføre en kredittsjekk.

 

Kan vi endre kontaktpersonen?

Svar: Ja, dere kan endre administrator, men dette må gjøres skriftlig via e-post til Teamsupport1 som må godkjenne endringen